Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud

Bewindvoerder in Leeuwarderadeel

Een bewindvoerder beschermt je tegen schuldeisers. Zodra je bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Jouw gezin krijgt dan geen schuldeisers meer aan de deur waardoor je een heleboel rust terugkrijgt.

Bewindvoering in Leeuwarderadeel

Bewindvoering in Leeuwarderadeel is een beschermende maatregel van de rechtbank gericht op het beheren van de financiën voor inwoners in en rondom Leeuwarderadeel. Ben jij minder zelfredzaam en is er een bepaalde noodzaak om de financiën uit handen te geven? Onze bewindvoerders helpen je graag verder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Heb jij behoefte aan snelle hulp, een luisterend oor door en duidelijke communicatie door een echte professionals, dan moet je bij ons zijn. Vele inwoners van Leeuwarderadeel gingen je al voor.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Bewindvoering in Leeuwarderadeel5 sterren gebaseerd op 167 reviews51

Aktiva doet het wel goed

4 5 1
Ik ben een persoonlijk begeleider bij een zorginstelling. Ik heb erg veel ervaring met budgetbeheer en bewindvoering. Helaas ook erg veel negatieve ervaringen opgedaan bij… Ik ben een persoonlijk begeleider bij een zorginstelling. Ik heb erg veel ervaring met budgetbeheer en bewindvoering. Helaas ook erg veel negatieve ervaringen opgedaan bij andere bewindvoerderskantoren. Wat mij bij Aktiva opvalt is dat zij open zijn naar de cliënten en dat zij samen de schulden aanpakken. Ik merk dat dit zelden voorkomt en wil hen daarvoor dan ook een compliment geven.

Alles gaat goed

5 5 1
Alles gaat goed en zoals ik het verwacht. Alles gaat goed en zoals ik het verwacht.

Erg tevreden

4 5 1
Wij zijn heel tevreden met het bewind. Wij zijn heel tevreden met het bewind.

Wat doet een bewindvoerder in Leeuwarderadeel?

Het belangrijkste deel van het werk van een bewindvoerder in Leeuwarderadeel bestaat uit het beheren van jouw vermogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewindvoerder inzicht krijgt in al je financiële zaken, maar ook de bevoegdheid krijgt om beslissingen te nemen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met jou.

Wil je weten wat een bewindvoerder allemaal doet voor jou? Lees hier meer over het takenpakket van onze bewindvoerders in Leeuwarderadeel.

Overstappen van bewindvoerder in Leeuwarderadeel?

Niet tevreden met de je huidige bewindvoerder in Leeuwarderadeel? Wil je overstappen van bewindvoerder. Als je ervan overtuigd bent dat er een onwerkbare situatie is ontstaan met jouw bewindvoerder, dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen om van bewindvoerder te veranderen. Dit verzoekschrift dien je net als een klacht in bij de kantonrechter. Vul dan het formulier in of lees hoe overstappen van bewindvoerder.

Waarom Aktiva

Zie je het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kan je direct onze hulp inschakelen. Zodra jij je bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met je ingepland.

Je geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank in Leeuwarderadeel en de branchevereniging(en). Op deze manier ben je gegarandeerd van een betrouwbare bewindvoerder.

Met wie werken wij in Leeuwarderadeel samen?

Aktiva werkt in Leeuwarderadeel met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE

In Leeuwarderadeel werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
Utrecht
Netherlands

Limor

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.

Oostergoweg 1e en 1g
8911MA
Leeuwarden
Netherlands

GGZ

In Leeuwarderadeel werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.

Kaatstraat 18
3513BK
Utrecht
Netherlands

Laatste nieuws