Help mij

Bewindvoering Leeuwarderadeel

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Leeuwarderadeel zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Leeuwarderadeel en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Leeuwarderadeel en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarderadeel »

In Leeuwarderadeel werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Leeuwarderadeel dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Leeuwarderadeel is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Leeuwarderadeel
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Leeuwarderadeel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarderadeel »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Leeuwarderadeel samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Leeuwarderadeel met diverse organisaties samen:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Leeuwarderadeel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Leeuwarderadeel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Leeuwarderadeel en omstreken.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek