Budgetbeheer Aa en Hunze

Samen met uw budgetbeheerder in Aa en Hunze werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Aa en Hunze, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Aa en Hunze »

Schulden oplossen in Aa en Hunze

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Aa en Hunze.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Aa en Hunze (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Aa en Hunze. Aktiva biedt in de gemeente Aa en Hunze budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Aa en Hunze gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Aa en Hunze »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Aa en Hunze samen?

Aktiva werkt in Aa en Hunze met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Aa en Hunze samen met Humanitas. Deze samenwerking in Aa en Hunze is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak Assen

De Zorgzaak Assen

Wij werken in Aa en Hunze samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Aa en Hunze is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Aa en Hunze samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Aa en Hunze is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek