Help mij

Budgetbeheer Hoogezand-Sappemeer

Samen met jouw budgetbeheerder in Hoogezand-Sappemeer werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hoogezand-Sappemeer, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

Schulden oplossen in Hoogezand-Sappemeer

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hoogezand-Sappemeer.

MEE

MEE

In Hoogezand-Sappemeer werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hoogezand-Sappemeer budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hoogezand-Sappemeer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hoogezand-Sappemeer samen?

Aktiva werkt in Hoogezand-Sappemeer met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Humanitas. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
GKB Hoogezand-Sappemeer

GKB Hoogezand-Sappemeer

Samen met het GKB Hoogezand-Sappemeer werken wij aan het schuldenvrij maken en houden bij huishoudens in de regio Hoogezand-Sappemeer.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Hoogezand-Sappemeer daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek