Help mij

Budgetbeheer Kampen

Samen met uw budgetbeheerder in Kampen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Kampen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kampen »

Schulden oplossen in Kampen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Kampen.

MEE

MEE

In Kampen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Kampen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Kampen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kampen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Kampen samen?

Aktiva werkt in Kampen met diverse organisaties samen, waaronder:

Vitree Jeugdzorg Kampen

Vitree Jeugdzorg Kampen

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Kampen. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Leger des Heils – Korps Kampen

Leger des Heils – Korps Kampen

Wij werken in Kampen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Kampen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
RIBW Groep Overijssel Kampen

RIBW Groep Overijssel Kampen

Op het gebied van begeleid wonen in Kampen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Tactus Kampen

Tactus Kampen

Tactus en Aktiva werken in de regio Kampen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Kampen.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Kampen samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Kampen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Kampen ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
Plan een telefonisch adviesgesprek