Budgetbeheer Menameradiel

Samen met uw budgetbeheerder in Menameradiel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Menameradiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Menameradiel »

Schulden oplossen in Menameradiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Menameradiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Menameradiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Menameradiel. Aktiva biedt in de gemeente Menameradiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Menameradiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Menameradiel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Menameradiel samen?

Aktiva werkt in Menameradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Menameradiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Menameradiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Menameradiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Menameradiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Menameradiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Menameradiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Menameradiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Menameradiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Menameradiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Menameradiel daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek