Aktiva en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoorde ondernemen (MVO) zit in de kern van Aktiva aangezien wij als bewindvoerder en budgetbeheerder in onze dagelijkse werkzaamheden al proberen mensen te helpen met hun financiële problemen. Daarbuiten stellen wij ons periodiek de vraag “wat kunnen wij nog meer betekenen op het maatschappelijke vlak? ”. Aktiva gaat voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat doe Aktiva aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat wij altijd doen en altijd hebben gedaan is iedereen op dezelfde manier behandelen, ongeacht geaardheid, huidskleur, politieke overtuiging, geloof. Wij voeren ons taak als budgetbeheerder of bewindvoerder zo goed mogelijk uit en helpen een ieder met het oplossen van achterstanden, schulden of met het bemiddelen bij een deurwaarder.

Mede door die interne vraag is hebben wij onze Pré-bewind dienst die met name word ingezet bij gedetineerden om bij te dragen aan het slagen van de re-integratie. Wij hebben deze dienst gratis gemaakt omdat het daarmee beter aansloot op de behoefte van (ex) gedetineerden. Aktiva betaalt deze kosten voor zowel de gedetineerden als de samenwerkingspartners uit eigen middelen via het door ons opgezette MVO budget.

Aktiva Pré-bewind en huishoudboekje

Uit hetzelfde MVO budget hebben wij ook onze huishoudboekje laten ontwikkelen. De huishoudboekjes geven wij gratis weg geven aan begeleiders om cliënten zo meer bewustwording grip en inzicht te geven in hun financiën. Het Aktiva huishoudboekje kan daarnaast gecombineerd worden met een workshop voor o.a. jongeren die thuis nooit geleerd hebben hoe ze op een bewust manier met hun geld om kunnen gaan.

Als Aktiva maar een kleine bijdrage kan leveren aan schuldeloze toekomst is ons doel om maatschappelijk verantwoord te ondernemen zeker geslaagd. Aktiva gaat voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen.Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul ons hulpformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw situatie te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Aktiva 2018 | Website bij Team Koen
Aktiva en Maatschappelijk verantwoord ondernemen Klantenbeoordeling: ★★★★★ 4.7 gebaseerd op 90 beoordelingen
5 1
Plan een telefonisch adviesgesprek