Nieuws

Een nieuw tijdperk voor Aktiva: We verwelkomen onze nieuwe operationele directeuren

Sinds de oprichting van ons bedrijf Aktiva hebben wij, Bas Benjamins en Anton van den Ham, met veel toewijding en energie de operationele leiding van Aktiva op ons genomen. Door de jaren heen zijn wij echter steeds meer betrokken geraakt bij de strategische aspecten binnen onze branche en zijn we dat steeds meer gaan uitvoeren onder de vlag van de NBBI. Op die manier helpen we niet alleen Aktiva verder, maar ook de branche in zijn geheel op een hoger niveau te tillen.

Om ervoor te zorgen dat we ons volledig kunnen richten op deze strategische verantwoordelijkheden, hebben we besloten om onze operationele taken over te dragen aan Sander Kampschmidt en Wilfried Schluter, die al langere tijd een grote rol spelen in de dagelijkse gang van zaken bij Aktiva.

Sander en Wilfried zijn benoemd tot de nieuwe operationele directeuren van Aktiva. Ze hebben in de loop der jaren al veel taken van ons overgenomen en hebben bewezen dat ze over de nodige vaardigheden en het inzicht beschikken om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij met succes de dagelijkse leiding van Aktiva op zich zullen nemen, terwijl wij ons richten op de bredere strategische ontwikkelingen binnen onze sector.

Hoewel we minder aanwezig zullen zijn op de werkvloer, willen we benadrukken dat we nauw betrokken blijven bij Aktiva en haar toekomst.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om Sander en Wilfried te feliciteren met hun nieuwe rollen. We hebben er alle vertrouwen in dat zij onze gezamenlijke missie zullen voortzetten en Aktiva naar nieuwe hoogten zullen leiden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze verandering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Bas Benjamins en Anton van den Ham