Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Bewindvoering of Budgetbeheer binnen 10 minuten voor elkaar

Bewindvoering of budgetbeheer aanvragen voor jouw cliënt? Vaak een lastig proces om uit te zoeken. Aktiva helpt je bij het aanvragen en maakt het je gemakkelijk. Wanneer je het inschrijf formulier invult word je binnen 24 uur terug gebeld. Tijdens dit telefoongesprek van ongeveer 10 minuten vertellen wij je wat nodig is voor jouw situatie.

Neem contact op
Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Instanties5 sterren gebaseerd op 316 reviews51
We zijn zo blij dat we de stap hadden gemaakt
5 5 1
We hebben 6 jaar onder bewind gestaan bij Aktiva. In het begin dachten we waar zijn we aan begonnen. Het leek juist erger te worden,… We hebben 6 jaar onder bewind gestaan bij Aktiva. In het begin dachten we waar zijn we aan begonnen. Het leek juist erger te worden, omdat alle schulden in kaart werden gebracht. Nu achteraf terugkijkend zijn we zo blij dat we de stap hebben gemaakt. Onze bewindvoerder Arantxa Kruize heeft ons zo goed geholpen en we hebben zo fijn en goed contact mee gehad, dat we het zelfs missen nu we niet meer onder bewind staan.
Super goed
4 5 1
Mijn ervaring is dat ze super goed zijn Mijn ervaring is dat ze super goed zijn
Samenwerking verloopt soepel
4 5 1
Ik ben tevreden: de samenwerking verloopt soepel, de financiën zijn inzichtelijk middels het kasboek en met vragen/problemen kun je altijd terecht. Ik ben tevreden: de samenwerking verloopt soepel, de financiën zijn inzichtelijk middels het kasboek en met vragen/problemen kun je altijd terecht.

Wij hebben al meer dan twintig samenwerkingen met instanties en bedrijven. Zij ervaren elke dag weer tijdsbesparing en gemak van de samenwerking met Aktiva.

Aktiva werkt graag met je samen

Onze organisatie is gespecialiseerd in Bewindvoering en Inkomensbeheer. Door ons specialisme kunnen wij de cliënten van uw organisatie kwalitatieve ondersteuning bieden in hun financiën. Met daarnaast het doel om ook jouw organisatie op de hoogte te houden van de ontwikkelen van jouw cliënten.

Dit doen wij door een goede bereikbaarheid te hanteren voor organisaties, je maandelijks mee te nemen in de betaaloverzichten van jouw cliënten, bij bepaalde zaken ook jou en jouw organisatie te betrekken in het proces.

Wij werken met de cliënt altijd op basis van een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie (thuis, bij de instelling waar hij/zij verblijft of bij je op kantoor). Indien je meer wilt weten over een mogelijke samenwerking, zijn wij altijd bereid om een presentatie te geven voor jouw organisatie.

Hoe bespaar je tijd samen met Aktiva?

Het komt vaak voor dat jij als zorgverlener veel tijd moet besteden aan financiële vraagstukken. Dit is uiteraard niet het focusgebied van zorgverleners. Daarnaast wordt dit niet vanuit de WMO of andere bronnen vergoed. Bij een huisbezoek ben je toch al gauw 30 minuten van jouw tijd bezig met de financiën van jouw client. Als je Aktiva inschakelt, dan bespaar je deze kostbare tijd en kun je deze 30 minuten aan ons overdragen.

Een zorgverlener kan daarom beter doorverwijzen in plaats van zelf alle financiën uit te zoeken.

Waarom doorverwijzen naar Aktiva?

Aktiva is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner en werkt al langere tijd samen met o.a. onderstaande zorginstellingen. Elk jaar laten wij ons weer toetsen door de rechtbank en onafhankelijke auditoren om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

De voordelen

De vele voordelen van de dienstverlening van Aktiva is dat er geen wachtlijsten zijn en u bij ons met grote snelheid wordt geholpen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt u binnen 24 uur gebeld voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Werkwijze

Ben je er aan toe om jouw administratie/financiën uit handen te geven? En weet je inmiddels dat bewindvoering of budgetbeheer voor jou de oplossing is?

Kernwaarden

De bewindvoerders en budgetbeheerders van Aktiva verplichten zich te houden aan en te werken conform de kernwaarden van de organisatie.

Kwaliteitswaarborging

Aktiva toont jaarlijks aan dat zij voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit dient te geschieden door middel van een extern rapport van een onafhankelijke auditor.

Instanties

Onze organisatie is gespecialiseerd op het gebied van Bewindvoering en Inkomensbeheer. Door dit specialisme kunnen wij de cliënten van jouw organisatie kwalitatieve…

Klantverhalen

Wat is voor jou de reden dat je voor bewindvoering hebt gekozen?

Jeltje is 48 jaar, woont begeleid en werkt, via een dagbestedingstraject, bij een kinderboerderij. Ze verzorgt daar de dieren en werkt ook mee in de keuken en bij de kassa. Jeltje staat al jaren onder bewind bij… Lees verder

Wat is een reden om onder bewindvoering te komen?

Dat is de hoofdvraag die wij aan Manuela stelden. Manuela zocht hulp omdat zij ongeordend is en daardoor moeite heeft met het creëren van overzicht. Ze mist inzicht in de financiën, toeslagen en alle zaken die hierbij… Lees verder

Waardoor kun je in de schulden komen?

Trien is al vanaf 2012 een cliënt bij Aktiva. Zij heeft onze hulp gezocht omdat ze in een ernstige schuldensituatie terecht was gekomen en bij de gemeente geen oplossing vond. Inmiddels is Trien al jaren schuldenvrij. Door… Lees verder

Waardoor kun je in de financiële problemen komen?

‘Dit kan door het uitblijven van reacties of door sancties bij het niet betalen van de vaste lasten. Na drie maanden hoorde ik pas dat ik de woning uitgezet zou worden.’ Aldus Wytze zijn situatie. Wytze kwam… Lees verder

Wat kun je doen als je door de stress de financiën niet meer kunt beheren?

Melanie is al jaren een betrokken cliënt van Aktiva. Ook is zij actief op social media om iedereen die meer wil weten over bewindvoering te informeren en onduidelijkheden weg te nemen. Lees verder

Wat was voor jou de reden om hulp te zoeken?

Ondanks haar borderline problematiek, de uithuisplaatsing van de kinderen, bedreigingen en agressie van haar ex-partner weet ze zich staande te houden. Ze heeft heel wat meegemaakt in haar leven en heeft ondanks alles haar geluk kunnen vinden.… Lees verder

Laatste nieuws