Aktiva werkt graag met u samen

Onze organisatie is gespecialiseerd in Bewindvoering en Inkomensbeheer. Door ons specialisme kunnen wij de cliënten van uw organisatie kwalitatieve ondersteuning bieden in hun financiën. Met daarnaast het doel om ook uw organisatie op de hoogte te houden van de ontwikkelen van uw cliënten.

Dit doen wij door een goede bereikbaarheid te hanteren voor organisaties, u maandelijks mee te nemen in de betaaloverzichten van uw cliënten, bij bepaalde zaken ook u en uw organisatie te betrekken in het proces.

Wij werken met de cliënt altijd op basis van een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie (thuis, bij de instelling waar hij/zij verblijft of bij u op kantoor). Indien u meer wilt weten over een mogelijke samenwerking, zijn wij altijd bereid om een presentatie te geven voor uw organisatie.


Werkwijze

Bent u er aan toe om uw administratie/financiën uit handen te geven? En weet u inmiddels dat bewindvoering of budgetbeheer voor u de oplossing is?

Kernwaarden

De bewindvoerders en budgetbeheerders van Aktiva verplichten zich te houden aan en te werken conform de kernwaarden van de organisatie.

Kwaliteitswaarborging

Aktiva toont jaarlijks aan dat zij voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit dient te geschieden door middel van een extern rapport van een onafhankelijke auditor.

Over ons

Opgericht om mensen in financiële onzekerheden en moeilijkheden bij te staan en te helpen weer zelfstandig verder te komen met hun eigen financiële middelen.

Plan een telefonisch adviesgesprek