Help mij

Budgetbeheer Dongeradeel

Samen met uw budgetbeheerder in Dongeradeel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dongeradeel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dongeradeel »

Schulden oplossen in Dongeradeel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dongeradeel.

MEE

MEE

In Dongeradeel werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Dongeradeel budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dongeradeel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dongeradeel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dongeradeel samen?

Aktiva werkt in Dongeradeel met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Dongeradeel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Dongeradeel en omstreken.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Dongeradeel daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Dongeradeel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek