Nieuws

Feestdagen 2021

Het einde van het jaar is weer in zicht en graag brengen wij jou op de hoogte van de laatste veranderingen in 2021. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

– Het Aktiva Team

Mijn smartfms app

Het nieuw kasboek is klaar maar wij zijn nog niet helemaal tevreden. Wij hebben aan de softwareleverancier gevraagd om bepaalde functies aan te passen voordat wij het kasboek beschikbaar willen stellen. Wij houden je op de hoogte wanneer je deze kan gaan gebruiken.

Nieuw vestiging Aktiva

Door de aanhoudende groei en vraag naar onze dienstverlening hebben wij op 1 december een nieuwe vestiging geopend in Arnhem.

Aankomende feestdagen

In verband met de feestdagen en het betalingsverkeer bij de banken zijn wij op de volgende dagen in 2021 gesloten.

  • Maandag 27 december 2021: Derde Kerstdag
  • Vrijdag 31 december 2021: Oudejaarsdag

Tariefswijziging

In verband met de inflatiecorrectie zijn de wettelijke tarieven aangepast. Voor de aanpassing hiervan verwijzen wij jou naar de tarievenlijst op onze website. Vanzelfsprekend zorgen wij dat eventuele bijzondere bijstand hierop wordt aangepast.

DigiD machtigen

Wij werken, om zaken door te kunnen voeren bij overheidsinstanties, met e-Herkenning. Dit lijkt op een DigiD, maar dan voor organisaties. Als wij voor jou zaken moeten regelen, zoals bijvoorbeeld de belastingaangifte, dan vragen wij bij de Belastingdienst een machtigingscode op. Deze code wordt naar jouw woonadres verstuurd. Wil je bij ontvangst deze code aan ons doorgeven?