Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors

Inloggen

Bij ons kun je veilig en gemakkelijk inloggen in jouw persoonlijke Kasboek. Wel zo handig om precies te zien wat er met jouw geld gebeurt. Ook kun je precies zien hoeveel saldo er nog op de leefgeldrekening staat.

Login
Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Hoe ziet jouw dossier eruit?5 sterren gebaseerd op 315 reviews51
Ik heb er wel vertrouwen in
5 5 1
Ik heb tijdens het intakegesprek een goede en duidelijke uitleg gehad. Ik heb er wel vertrouwen in. Ik heb tijdens het intakegesprek een goede en duidelijke uitleg gehad. Ik heb er wel vertrouwen in.
Alles gaat goed al jaren
5 5 1
Alles gaat goed al jaren. Verder is er altijd ruimte voor een gesprek indien nodig en word er geluisterd. Krijg altijd snel reactie. Zaken worden… Alles gaat goed al jaren. Verder is er altijd ruimte voor een gesprek indien nodig en word er geluisterd. Krijg altijd snel reactie. Zaken worden over het algemeen vlot opgepakt. Het ontzorgt! Jammer dat mijn vorige contact persoon net weg is gegaan, Tim Cools! ik heb echt goed contact met hem gehad. Ook het nieuwe kasboek is top! Ziet er goed uit en het is veel makkelijker om eens wat extra leefgeld aan te vragen via de nieuwe manier zal ik maar zeggen.
Ze doen een stapje extra
5 5 1
De dienstverlening van Aktiva stopt niet alleen bij de normale zaken zoals een gedegen intake en begeleiding van cliënten. Ook de zorg en nazorg staan… De dienstverlening van Aktiva stopt niet alleen bij de normale zaken zoals een gedegen intake en begeleiding van cliënten. Ook de zorg en nazorg staan op een hoog niveau met een als zeer prettig ervaren menselijke touch. Zelfs na overlijden van cliënten is er nog op zeer gepaste echte belangstelling voor degene die achter zijn gebleven. Ik waardeer het geheel aan dienstverlening.

Jouw begroting

Een begroting (ook wel een budgetplan genoemd) is een overzicht van jouw gemiddelde maandelijkse inkomsten en uitgaven. Heb jij wisselende inkomsten en uitgaven? Dan rekenen wij dit door naar een maandelijkse gemiddelde. Een begroting stellen wij altijd samen met jou op.

Dagelijks inzicht

Wij zijn transparant in ons handelen en zullen jou altijd een begrijpelijk overzicht verstrekken wat er met jouw geld gebeurd.
Als er sprake is van schulden, dan kun je zelfs zien hoeveel hiervan wordt afgelost.

Financieel paspoort

Wil jij graag een uitgebreide rapportage opvragen over jouw inkomsten en uitgaven? Dan hebben wij daar een financieel paspoort voor. In deze rapportage zie je precies hoe jouw financiële situatie er voor staat.

Paspoort aanvragen

Laatste nieuws