Help mij

Budgetbeheer Achtkarspelen

Samen met uw budgetbeheerder in Achtkarspelen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Achtkarspelen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Achtkarspelen »

Schulden oplossen in Achtkarspelen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Achtkarspelen.

MEE

MEE

In Achtkarspelen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Achtkarspelen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Achtkarspelen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Achtkarspelen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Achtkarspelen samen?

Aktiva werkt in Achtkarspelen met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Achtkarspelen samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Achtkarspelen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Achtkarspelen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Achtkarspelen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Achtkarspelen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Achtkarspelen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Achtkarspelen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Achtkarspelen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Achtkarspelen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Achtkarspelen werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Achtkarspelen en omstreken.
Plan een telefonisch adviesgesprek