Help mij

Budgetbeheer Almelo

Wil jij direct geholpen worden in Almelo met budgetbeheer en niet tegen wachtlijsten aanlopen. Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak met een van onze budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Almelo, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almelo »

Schulden oplossen in Almelo

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Almelo.

MEE

MEE

In Almelo werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Almelo budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Almelo gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almelo »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Almelo samen?

Aktiva werkt in Almelo met diverse organisaties samen, waaronder:

Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Almelo aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Almelo.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Almelo samen met Dimence. Deze samenwerking in Almelo is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Almelo mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Almelo samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Almelo is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Almelo
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Almelo ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek