Help mij

Budgetbeheer Almere

Samen met jouw budgetbeheerder in Almere werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou te helpen via budgetbeheer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Almere, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almere »

Schulden oplossen in Almere

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Almere.

MEE

MEE

In Almere werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Almere budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Een eigen budgetbeheerder
  • Snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Almere gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almere »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Almere samen?

Aktiva werkt in Almere met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils – Korps Almere

Leger des Heils – Korps Almere

In de regio Almere werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils inzake de financiële begeleiding van onze gezamenlijke doelgroep.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Almere ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Almere hun cliënten bij financieel beheer.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Almere. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Gemeente Almere

Gemeente Almere

Aktiva werkt in de regio Almere veel samen met de gemeente Almere inzake kwijtscheldingen en bijzondere bijstand.
Plan een telefonisch adviesgesprek