Help mij

Budgetbeheer Alphen aan den Rijn

Woon jij in de gemeente Alphen aan den Rijn en zoek jij budgetbeheer bij een betrouwbare budgetbeheerder? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar budgetbeheer aan in de gemeente Alphen aan den Rijn dankzij de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Alphen aan den Rijn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Alphen aan den Rijn »

Schulden oplossen in Alphen aan den Rijn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Alphen aan den Rijn.

MEE

MEE

In Alphen aan den Rijn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Alphen aan den Rijn budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
  • Informeel en persoonlijk in contact

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Alphen aan den Rijn »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Alphen aan den Rijn samen?

Aktiva werkt in Alphen aan den Rijn met diverse organisaties samen, waaronder:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Alphen aan den Rijn ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Alphen aan den Rijn hun cliënten bij financieel beheer.
GGZ

GGZ

In Alphen aan den Rijn werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Alphen aan den Rijn is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.
Limor

Limor

Wij werken in Alphen aan den Rijn samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Alphen aan den Rijn is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Alphen aan den Rijn werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Alphen aan den Rijn algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Alphen aan den Rijn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek