Help mij

Budgetbeheer Amsterdam

Samen met jouw budgetbeheerder in Amsterdam werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Amsterdam, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amsterdam »

Schulden oplossen in Amsterdam

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Amsterdam.

MEE

MEE

In Amsterdam werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Amsterdam budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Amsterdam gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amsterdam »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Amsterdam samen?

Aktiva werkt in Amsterdam met diverse organisaties samen, waaronder:

SurAnt

SurAnt

SurAnt ondersteunt Aktiva in de regio Amsterdam met een brede vorm van dienstverlening. Zo bieden zij een Klusloket, Soosactiviteiten, Groepsgesprekken, Schuldhulp aan gedetineerden, Leer-werktraject en Mindfulness.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Amsterdam ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Amsterdam hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils – Vast en Verder Noord-Holland

Leger des Heils – Vast en Verder Noord-Holland

In Amsterdam werken wij veel samen met het Leger des Heils om onze gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Wij bieden ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Amsterdam algemene ondersteuning
MDHG

MDHG

Binnen de regio Amsterdam werken wij samen met MDHG. Veel cliënten van deze organisatie worden door onze bewindvoerders ondersteund.
Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

In de regio Amsterdam werken wij samen met de Gemeente Amsterdam inzake aanvragen voor schuldhulpverlening. Waar wij ondersteuning bieden in de financiën ondersteunt de Gemeente in schuldhulpverlening.
BONJO

BONJO

In de regio Amsterdam werken wij samen met BONJO om de belangen van de (ex-)gedetineerden te behartigen. Wij ondersteunen daarin met het beheren van de financiën.
Plan een telefonisch adviesgesprek