Budgetbeheer Assen

Bent u op zoek naar een budgetbeheerder die wel betrouwbaar is in Assen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan om ook van onze betrouwbaarheid overtuigd te zijn.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Assen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Assen »

Schulden oplossen in Assen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Assen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Assen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Assen. Aktiva biedt in de gemeente Assen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Assen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Assen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Assen samen?

Aktiva werkt in Assen met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Assen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Assen waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
AndersOm Thuisbegeleiding

AndersOm Thuisbegeleiding

Wij werken in Assen samen met Andersom Thuisbegeleiding. Deze samenwerking in Assen is gericht om participatie van kwetsbare mensen te vergroten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Assen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak Assen

De Zorgzaak Assen

Wij werken in Assen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Promens Care Assen

Promens Care Assen

Wij werken in Assen samen met Promens Care. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Plan een telefonisch adviesgesprek