Budgetbeheer Bedum

Samen met uw budgetbeheerder in Bedum werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Bedum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

Schulden oplossen in Bedum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Bedum.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Bedum (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Bedum. Aktiva biedt in de gemeente Bedum budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Bedum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Bedum samen?

Aktiva werkt in Bedum met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Bedum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Bedum samen met Humanitas. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Bedum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Bedum werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Bedum en omstreken.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Bedum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Bedum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Bedum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek