Help mij

Budgetbeheer Bellingwedde

Samen met uw budgetbeheerder in Bellingwedde werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Bellingwedde, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bellingwedde »

Schulden oplossen in Bellingwedde

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Bellingwedde.

MEE

MEE

In Bellingwedde werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Bellingwedde budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Bellingwedde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bellingwedde »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Bellingwedde samen?

Aktiva werkt in Bellingwedde met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Bellingwedde samen met Humanitas. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Bellingwedde daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek