Help mij

Budgetbeheer Borger-Odoorn

Bent u op zoek naar een budgetbeheerder die wel betrouwbaar is in Borger-Odoorn? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan om ook van onze betrouwbaarheid overtuigd te zijn.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Borger-Odoorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

Schulden oplossen in Borger-Odoorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Borger-Odoorn.

MEE

MEE

In Borger-Odoorn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Borger-Odoorn budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Borger-Odoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Borger-Odoorn samen?

Aktiva werkt in Borger-Odoorn met diverse organisaties samen, waaronder:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Borger-Odoorn samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Humanitas. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Plan een telefonisch adviesgesprek