Help mij

Budgetbeheer Dalfsen

Samen met uw budgetbeheerder in Dalfsen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dalfsen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dalfsen »

Schulden oplossen in Dalfsen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dalfsen.

MEE

MEE

In Dalfsen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Dalfsen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dalfsen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dalfsen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dalfsen samen?

Aktiva werkt in Dalfsen met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Zwolle

Dimence Regio Zwolle

Wij werken in Dalfsen samen met Dimence. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Dalfsen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Dalfsen een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Dalfsen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Dalfsen samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Dalfsen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek