Help mij

Budgetbeheer De Wolden

Samen met uw budgetbeheerder in De Wolden werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in De Wolden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Wolden »

Schulden oplossen in De Wolden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in De Wolden.

MEE

MEE

In De Wolden werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio De Wolden budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente De Wolden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Wolden »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in De Wolden samen?

Aktiva werkt in De Wolden met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in De Wolden samen met Humanitas. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in De Wolden samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in De Wolden samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in De Wolden samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in De Wolden is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek