Help mij

Budgetbeheer Deventer

Samen met jouw budgetbeheerder werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Deventer, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

Schulden oplossen in Deventer

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Deventer.

MEE

MEE

In Deventer werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Deventer budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Een eigen contactpersoon
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Deventer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Deventer samen?

Aktiva werkt in Deventer met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Deventer

Dimence Regio Deventer

Wij werken in Deventer samen met Dimence. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Tactus Deventer

Tactus Deventer

Tactus en Aktiva werken in de regio Deventer aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Deventer.
BAD: Budget Adviesbureau Deventer

BAD: Budget Adviesbureau Deventer

Voor hulp bij schulden kunt u in Deventer bij het BAD terecht. Aktiva betaalt de vaste lasten en het BAD de schulden. Een uitstekende samenwerking!
Iriszorg Deventer

Iriszorg Deventer

Wij werken in Deventer samen met Iriszorg. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te bieden op het gebied van verslaving, woonsituatie, financiën of werk.
Sociaal Team Deventer

Sociaal Team Deventer

Heeft u ondersteuning nodig en wilt u kijken of de gemeente daarin kan ondersteunen. Dan kunt u voor zorgvraagstukken contact opnemen met het Sociaal Team.
Plan een telefonisch adviesgesprek