Help mij

Budgetbeheer Dinkelland

Samen met uw budgetbeheerder in Dinkelland werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dinkelland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dinkelland »

Schulden oplossen in Dinkelland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dinkelland.

MEE

MEE

In Dinkelland werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Dinkelland budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dinkelland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dinkelland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dinkelland samen?

Aktiva werkt in Dinkelland met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Dinkelland samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Dinkelland samen met Humanitas. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Dinkelland aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Dinkelland.
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Dinkelland ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Dinkelland samen met Dimence. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Dinkelland
Plan een telefonisch adviesgesprek