Help mij

Budgetbeheer Dronten

Samen met uw budgetbeheerder in Dronten werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dronten, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dronten »

Schulden oplossen in Dronten

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dronten.

MEE

MEE

In Dronten werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Dronten budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dronten gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dronten »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dronten samen?

Aktiva werkt in Dronten met diverse organisaties samen, waaronder:

‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Dronten mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Dronten ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Dronten hun cliënten bij financieel beheer.
Vitree Jeugdzorg Lelystad

Vitree Jeugdzorg Lelystad

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Dronten. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Triade Lelystad

Triade Lelystad

Samen met Triade ondersteunen wij in de regio Dronten cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Wij ondersteunen hen in de financiën en proberen gedurende het traject taken weer zelfstandig te laten uitvoeren.
Tactus Lelystad

Tactus Lelystad

Tactus en Aktiva werken in de regio Dronten aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Dronten.
Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners is dé expert op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers. Zij hebben deze dienstverlening in 1994 geïntroduceerd in Nederland vanuit de overtuiging dat burgers die ondernemer zijn ook geholpen moeten worden.
Plan een telefonisch adviesgesprek