Help mij

Budgetbeheer Duiven

Budgetbeheer nodig in Duiven van een professionele budgetbeheerder? Aktiva helpt zorginstellingen en cliënten met budgetbeheer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Duiven, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Duiven »

Schulden oplossen in Duiven

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Duiven.

Gemeente Duiven

Gemeente Duiven

In de regio Duiven werken wij al jaren samen met de Gemeente Duiven voor diverse schuldhulpverleningsaanvragen en aanvragen voor toeslagen zoals de bijzondere bijstand.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Duiven budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Meerdere vormen van budgetbeheer
  • Gratis adviesgesprek
  • Binnen 24 uur teruggebeld voor een afspraak

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Duiven gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Duiven »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Duiven samen?

Aktiva werkt in Duiven met diverse organisaties samen, waaronder:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Duiven dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Duiven is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Duiven ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Duiven hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Duiven werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Duiven algemene ondersteuning
Gemeente Duiven

Gemeente Duiven

In de regio Duiven werken wij al jaren samen met de Gemeente Duiven voor diverse schuldhulpverleningsaanvragen en aanvragen voor toeslagen zoals de bijzondere bijstand.
Plan een telefonisch adviesgesprek