Help mij

Budgetbeheer Emmeloord

Woon jij in de gemeente Noordoostpolder of in Emmeloord en zoek jij budgetbeheer bij een betrouwbare budgetbeheerder? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar budgetbeheer aan in Emmeloord en de Noordoostpolder dankzij de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Emmeloord, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmeloord »

Schulden oplossen in Emmeloord

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Emmeloord.

MEE

MEE

In Emmeloord werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Emmeloord budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
  • Informeel en persoonlijk in contact

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Emmeloord gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmeloord »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Emmeloord samen?

Aktiva werkt in Emmeloord met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE

MEE

In Emmeloord werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Emmeloord ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Emmeloord hun cliënten bij financieel beheer.
Limor

Limor

Wij werken in Emmeloord samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Emmeloord is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Emmeloord werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Emmeloord algemene ondersteuning
Humanitas

Humanitas

In de regio Emmeloord ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Plan een telefonisch adviesgesprek