Help mij

Budgetbeheer Emmen

Ben jij op zoek naar budgetbeheer in Emmen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen budgetbeheerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Emmen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen in Emmen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Emmen.

MEE

MEE

In Emmen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Emmen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Emmen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Emmen samen?

Aktiva werkt in Emmen met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Emmen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Emmen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Emmen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Humanitas

Humanitas

In de regio Emmen ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Stichting IPE

Stichting IPE

Stichting IPE biedt inkomensbeheer voor mensen in de regio Emmen. Aangezien IPE dit tegen bodemprijzen aanbiedt kan dit ten koste gaan van de kwaliteit in Emmen
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Emmen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Plan een telefonisch adviesgesprek