Budgetbeheer Emmen

Bent u op zoek naar een budgetbeheerder in Emmen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Emmen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen in Emmen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Emmen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Emmen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Emmen. Aktiva biedt in de gemeente Emmen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Emmen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Emmen samen?

Aktiva werkt in Emmen met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Emmen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Emmen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Emmen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Emmen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Emmen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Emmen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek