Help mij

Budgetbeheer Enschede

Zoek jij budgetbeheer in de regio Enschede zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen budgetbeheerder krijgt die elke dag voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als nummer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Enschede, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

Schulden oplossen in Enschede

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Enschede.

MEE

MEE

In Enschede werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Enschede budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Persoonlijk contact
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele budgetbeheerders

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Enschede gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Enschede samen?

Aktiva werkt in Enschede met diverse organisaties samen, waaronder:

Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Enschede
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Enschede samen met Humanitas. Deze samenwerking in Enschede is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Enschede ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
PitTwente

PitTwente

Doel van de samenwerking met PitTwente in Enschede is het aanbieden van hulpverlening t.b.v. deelname aan de maatschappij en een passende baan. Zo richt PitTwente zich op wonen en werken en wij op de financiën van de cliënt.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Enschede aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Enschede.
Gemeente Enschede

Gemeente Enschede

Samen met de wijkcoaches van de gemeente Enschede begeleiden wij de inwoners van Enschede bij hun financiën. Samen met de gemeente Enschede inventariseren wij de inkomsten, uitgaven en schulden.
Plan een telefonisch adviesgesprek