Help mij

Budgetbeheer Epe

Zoek je in de regio van Epe budgetbeheer of hulp bij het oplossen van jouw schulden? Budgetbeheer in Epe wordt al meer dan 10 jaar verzocht door de budgetbeheerders van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Epe, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Epe »

Schulden oplossen in Epe

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Epe.

MEE

MEE

In Epe werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Epe budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Binnen 24 uur teruggebeld
  • Professionele budgetbeheerders
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Epe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Epe »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Epe samen?

Aktiva werkt in Epe met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE

MEE

In Epe werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Limor

Limor

Wij werken in Epe samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Epe is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Epe ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Epe hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Epe werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Epe algemene ondersteuning
Plan een telefonisch adviesgesprek