Help mij

Budgetbeheer Haaksbergen

Samen met uw budgetbeheerder in Haaksbergen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Haaksbergen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

Schulden oplossen in Haaksbergen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Haaksbergen.

MEE

MEE

In Haaksbergen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Haaksbergen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Haaksbergen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Haaksbergen samen?

Aktiva werkt in Haaksbergen met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Haaksbergen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Haaksbergen ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Haaksbergen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Haaksbergen. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Haaksbergen samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Haaksbergen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Haaksbergen.
Plan een telefonisch adviesgesprek