Help mij

Budgetbeheer Harderwijk

Samen met uw budgetbeheerder in Harderwijk werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Harderwijk, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harderwijk »

Schulden oplossen in Harderwijk

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Harderwijk.

MEE

MEE

In Harderwijk werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Harderwijk budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Harderwijk gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harderwijk »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Harderwijk samen?

Aktiva werkt in Harderwijk met diverse organisaties samen, waaronder:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Harderwijk ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Harderwijk hun cliënten bij financieel beheer.
Ontmoeting

Ontmoeting

In Harderwijk werken wij samen met Ontmoeting. Waarbij zij zich richten op de begeleiding, ondersteunen wij in het financieel beheer van hun cliënten.
Gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk

In het kader van schuldhulpverlening werkt Aktiva in de regio Harderwijk samen met de Gemeente Harderwijk.
Plan een telefonisch adviesgesprek