Help mij

Budgetbeheer Hattem

Woon jij in de omgeving van Hattem en kom je er financieel niet meer uit? Dan kan budgetbeheer een goede oplossing bieden. Bij budgetbeheer helpt een budgetbeheerder in de regio van Hattem jou met het beheren van jouw financiën. Zijn er schulden? Geen probleem ook daar kunnen wij jou mee helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hattem, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hattem »

Schulden oplossen in Hattem

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hattem.

MEE

MEE

In Hattem werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hattem budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Online inzage in de voortgang
  • Direct teruggebeld voor een afspraak
  • Persoonlijk contact met jouw budgetbeheerder

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hattem gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hattem »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hattem samen?

Aktiva werkt in Hattem met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Hattem werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Hattem algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Hattem ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Hattem hun cliënten bij financieel beheer.
Humanitas

Humanitas

In de regio Hattem ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Hattem dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Hattem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek