Help mij

Budgetbeheer Het Hogeland

Woon of werk je in de gemeente Het Hogeland en ben je op zoek naar een betrouwbare budgetbeheerder. Dan ben je bij Aktiva aan het juiste adres.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Het Hogeland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Hogeland »

Schulden oplossen doen wij zonder wachtlijsten

Cisci en Bergman

Cisci en Bergman

In de Het Hogeland heeft Aktiva een samenwerking met Cisci en Bergman en begeleiden wij mensen met schulden, zonder onnodige wachttijden, naar een schuldsaneringsregeling (MSNP en WSNP).

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Het Hogeland budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Geen wachtlijsten
  • Informeel en behulpzaam
  • Direct telefonisch contact
  • Hoge tevredenheid
  • Gratis adviesgesprek

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Het Hogeland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Hogeland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Het Hogeland samen?

Aktiva werkt in Het Hogeland met diverse organisaties samen, waaronder:

Gemeente Het Hogeland

Gemeente Het Hogeland

Met de Gemeente Het Hogeland werken wij in de Het Hogeland veel samen voor budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverleningsaanvragen, bijzondere bijstand en kwijtscheldingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Het Hogeland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Het Hogeland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Het Hogeland samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Het Hogeland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Het Hogeland werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Het Hogeland algemene ondersteuning
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Het Hogeland daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek