Help mij

Budgetbeheer Hilversum

Woon jij in de omgeving van Hilversum en zoek jij budgetbeheer bij een betrouwbare organisatie? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar budgetbeheer aan in Hilversum dankzij de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hilversum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hilversum »

Schulden oplossen in Hilversum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hilversum.

MEE

MEE

In Hilversum werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hilversum budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Direct persoonlijk contact
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Beoordeeld als een van de beste budgetbeheerders in Nederland

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hilversum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hilversum »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hilversum samen?

Aktiva werkt in Hilversum met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Hilversum werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Hilversum algemene ondersteuning
Limor

Limor

Wij werken in Hilversum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hilversum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Hilversum ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Hilversum hun cliënten bij financieel beheer.
MEE

MEE

In Hilversum werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek