Help mij

Budgetbeheer Hoogeveen

Samen met jouw budgetbeheerder in Hoogeveen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer aan om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hoogeveen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen in Hoogeveen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hoogeveen.

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Hoogeveen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hoogeveen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hoogeveen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hoogeveen samen?

Aktiva werkt in Hoogeveen met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
De Trans Hoogeveen

De Trans Hoogeveen

De Trans biedt ambulante begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, jongeren, gezinnen en ouderen in de Hoogeveen. Aktiva helpt deze groep met het financieel beheer.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Hoogeveen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Hoogeveen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
GKB Hoogeveen

GKB Hoogeveen

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer en sociale kredietverlening.
Plan een telefonisch adviesgesprek