Budgetbeheer Hoogeveen

Samen met uw budgetbeheerder in Hoogeveen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hoogeveen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen in Hoogeveen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hoogeveen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Hoogeveen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Hoogeveen. Aktiva biedt in de gemeente Hoogeveen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hoogeveen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hoogeveen samen?

Aktiva werkt in Hoogeveen met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Hoogeveen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
GKB Hoogeveen

GKB Hoogeveen

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer en sociale kredietverlening.
De Trans Hoogeveen

De Trans Hoogeveen

De Trans biedt ambulante begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, jongeren, gezinnen en ouderen in de Hoogeveen. Aktiva helpt deze groep met het financieel beheer.
Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Hoogeveen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Plan een telefonisch adviesgesprek