Help mij

Budgetbeheer Leeuwarden

Samen met jouw budgetbeheerder in Leeuwarden werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer aan en heeft professioneel geschoolde budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Leeuwarden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

Schulden oplossen in Leeuwarden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Leeuwarden.

MEE

MEE

In Leeuwarden werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Leeuwarden budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contact met jouw budgetbeheerder
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Leeuwarden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Leeuwarden samen?

Aktiva werkt in Leeuwarden met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Leeuwarden daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Woonfoyers Nederland

Woonfoyers Nederland

Woonfoyers werkt met jongeren in de leeftijd van 17 t/m 26 jaar die te maken hebben met meervoudige problematiek. Woonfoyers Nederland stelt eventueel een woonomgeving ter beschikking waarbij individuele begeleiding centraal staat.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Leeuwarden samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek