Help mij

Budgetbeheer Lelystad

Op zoek naar een professionele budgetbeheerder in Lelystad? Wij van Aktiva helpen jou graag verder met budgetbeheer en het oplossen van schulden.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Lelystad, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lelystad »

Schulden oplossen in Lelystad

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Lelystad.

MEE

MEE

In Lelystad werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Lelystad budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerder
  • Snelle hulp
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Lelystad gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lelystad »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Lelystad samen?

Aktiva werkt in Lelystad met diverse organisaties samen, waaronder:

MDF Maatschappelijke Dienst Flevoland

MDF Maatschappelijke Dienst Flevoland

MDF helpt u in Lelystad bij het omgaan met en het oplossen van problemen in uw dagelijks leven.
Vitree Jeugdzorg Lelystad

Vitree Jeugdzorg Lelystad

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Lelystad. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Tactus Lelystad

Tactus Lelystad

Tactus en Aktiva werken in de regio Lelystad aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Lelystad.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Lelystad ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Lelystad hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek