Help mij

Budgetbeheer Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde (en de gemeente Oost Gelre) helpt Aktiva al jaren mensen die in financiële problemen verkeren. Dit doet Aktiva door de inzet van o.a. budgetbeheer. Zie jij door de bomen het bos niet meer en wens je jouw financiën (tijdelijk) uit handen te geven? Kies dan eens voor budgetbeheer bij Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Lichtenvoorde, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lichtenvoorde »

Schulden oplossen in Lichtenvoorde

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Lichtenvoorde.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Lichtenvoorde budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • Binnen 24 uur een afspraak ingepland
  • Gecertificeerde budgetbeheerders

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Lichtenvoorde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lichtenvoorde »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Lichtenvoorde samen?

Aktiva werkt in Lichtenvoorde met diverse organisaties samen, waaronder:

Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Lichtenvoorde dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Lichtenvoorde is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Lichtenvoorde werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Lichtenvoorde algemene ondersteuning
Gemeente Oost-Gelre

Gemeente Oost-Gelre

In de regio Lichtenvoorde werkt Aktiva samen met de Gemeente Oost-Gelre in het kader van Bijzondere Bijstandsaanvragen en Schuldhulpverlening.
Plan een telefonisch adviesgesprek