Help mij

Budgetbeheer Lochem

Financiële ondersteuning nodig waarbij jezelf bepaalt hoe betalingen verlopen? Dat noemen wij budgetbeheer. Bij budgetbeheer sluit je een overeenkomst / volmacht af met de budgetbeheerder en maak je afspraken welke vaste lasten betaald moeten worden. En wil je het allemaal weer zelf doen? Prima, dan stuur je ons een mailtje en dragen wij het weer aan jou over. Zo makkelijk is budgetbeheer bij Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Lochem, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lochem »

Schulden oplossen in Lochem

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Lochem.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Lochem budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Alles zelf bepalen hoe het verloopt
  • Professionele budgetbeheerders
  • Dagelijks telefonisch bereikbaar

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Lochem gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lochem »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Lochem samen?

Aktiva werkt in Lochem met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Lochem werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Lochem algemene ondersteuning
Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Lochem dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Lochem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Lochem

Gemeente Lochem

Op het gebied van schuldhulpverlening, bijzondere bijstand en andere sociale voorzieningen werkt Aktiva veel samen met de Gemeente Lochem in Lochem.
Plan een telefonisch adviesgesprek