Help mij

Budgetbeheer Loppersum

Samen met uw budgetbeheerder in Loppersum werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Loppersum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

De gemeente Loppersum schakelt regelmatig onze hulp in met budgetbeheer en het oplossen van schulden.

Gemeente Loppersum

Gemeente Loppersum

In de regio Loppersum werken wij veel samen met de Gemeente Loppersum in het kader van schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering. Aktiva helpt de inwoners in de regio Loppersum snel en effectief naar een financieel stabiele huishouding.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Loppersum budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Loppersum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Loppersum samen?

Aktiva werkt in Loppersum met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Loppersum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Loppersum. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Loppersum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek