Help mij

Budgetbeheer Losser

Samen met uw budgetbeheerder in Losser werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Losser, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Losser »

Schulden oplossen in Losser

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Losser.

MEE

MEE

In Losser werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Losser budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Losser gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Losser »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Losser samen?

Aktiva werkt in Losser met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Losser samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Losser is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Losser samen met Humanitas. Deze samenwerking in Losser is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Losser ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Losser
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Losser samen met Dimence. Deze samenwerking in Losser is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Losser aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Losser.
Plan een telefonisch adviesgesprek