Help mij

Budgetbeheer Meppel

Samen met uw budgetbeheerder in Meppel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Meppel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Meppel »

Schulden oplossen in Meppel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Meppel.

MEE

MEE

In Meppel werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Meppel budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Meppel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Meppel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Meppel samen?

Aktiva werkt in Meppel met diverse organisaties samen, waaronder:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Meppel samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Meppel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Meppel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Meppel samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Meppel samen met Promens Care. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Meppel samen met Humanitas. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek