Help mij

Budgetbeheer Oldebroek

Woon jij in de regio van Oldebroek en zoek je budgetbeheer bij een organisatie die betrouwbaar en professioneel is? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar uitstekende budgetbeheer aan in Oldebroek door de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Oldebroek, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldebroek »

Schulden oplossen in Oldebroek

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Oldebroek.

MEE

MEE

In Oldebroek werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Oldebroek budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Diverse pakketten voor budgetbeheer
  • Een eigen budgetbeheerder
  • Dagelijks contact en inzage

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Oldebroek gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldebroek »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldebroek samen?

Aktiva werkt in Oldebroek met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor

Limor

Wij werken in Oldebroek samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldebroek is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Oldebroek ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Oldebroek hun cliënten bij financieel beheer.
MEE

MEE

In Oldebroek werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Oldebroek werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Oldebroek algemene ondersteuning
Plan een telefonisch adviesgesprek