Help mij

Budgetbeheer Raalte

Samen met uw budgetbeheerder in Raalte werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Raalte, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

Schulden oplossen in Raalte

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Raalte.

MEE

MEE

In Raalte werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Raalte budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Raalte gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Raalte samen?

Aktiva werkt in Raalte met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Raalte samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Raalte samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Raalte samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Raalte is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Raalte ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Raalte aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Raalte.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Raalte daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek