Help mij

Budgetbeheer Schiermonnikoog

Samen met uw budgetbeheerder in Schiermonnikoog werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Schiermonnikoog, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

Schulden oplossen in Schiermonnikoog

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Schiermonnikoog.

MEE

MEE

In Schiermonnikoog werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Schiermonnikoog budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Schiermonnikoog gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Schiermonnikoog samen?

Aktiva werkt in Schiermonnikoog met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Schiermonnikoog daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Schiermonnikoog. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek