Help mij

Budgetbeheer Smallingerland

Samen met jouw budgetbeheerder in Smallingerland werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer aan om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Smallingerland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Smallingerland »

Schulden oplossen in Smallingerland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Smallingerland.

MEE

MEE

In Smallingerland werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Smallingerland budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Smallingerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Smallingerland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Smallingerland samen?

Aktiva werkt in Smallingerland met diverse organisaties samen, waaronder:

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners is dé expert op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers. Zij hebben deze dienstverlening in 1994 geïntroduceerd in Nederland vanuit de overtuiging dat burgers die ondernemer zijn ook geholpen moeten worden.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Smallingerland. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Smallingerland én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
Zienn Drachten

Zienn Drachten

Wij werken in Smallingerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Smallingerland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Smallingerland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek