Help mij

Budgetbeheer Steenwijkerland

Samen met jouw budgetbeheerder in Steenwijkerland werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer om je daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Steenwijkerland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

Schulden oplossen in Steenwijkerland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Steenwijkerland.

MEE

MEE

In Steenwijkerland werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Steenwijkerland budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Steenwijkerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Steenwijkerland samen?

Aktiva werkt in Steenwijkerland met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Heerenveen

Zienn Heerenveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Steenwijkerland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Steenwijkerland. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
RIBW Groep Overijssel Steenwijk

RIBW Groep Overijssel Steenwijk

Op het gebied van begeleid wonen in Steenwijkerland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Steenwijkerland samen met Humanitas. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek