Help mij

Budgetbeheer Tytsjerksteradiel

Samen met jouw budgetbeheerder in Tytsjerksteradiel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om je daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Tytsjerksteradiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tytsjerksteradiel »

Schulden oplossen in Tytsjerksteradiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Tytsjerksteradiel.

MEE

MEE

In Tytsjerksteradiel werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Tytsjerksteradiel budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tytsjerksteradiel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Tytsjerksteradiel samen?

Aktiva werkt in Tytsjerksteradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Tytsjerksteradiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Tytsjerksteradiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Tytsjerksteradiel en omstreken.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek