Help mij

Budgetbeheer Utrecht

Woon jij in Utrecht en zoek jij budgetbeheer om bijvoorbeeld jouw schulden op te lossen? Kies dan in Utrecht voor de budgetbeheerders van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Utrecht, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Utrecht »

Schulden oplossen in Utrecht

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Utrecht.

Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

In Utrecht werken de budgetbeheerders van Aktiva en de schuldhulpverleners van de Gemeente Utrecht samen om de schulden aan te pakken in Utrecht.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Utrecht budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Snelle hulp door geen wachttijden
  • Betaalbaar budgetbeheer
  • Uitstekende begeleiding
  • Een eigen budgetbeheerder

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Utrecht gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Utrecht »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Utrecht samen?

Aktiva werkt in Utrecht met diverse organisaties samen, waaronder:

Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

In Utrecht werken de budgetbeheerders van Aktiva en de schuldhulpverleners van de Gemeente Utrecht samen om de schulden aan te pakken in Utrecht.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Utrecht ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Utrecht hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Utrecht werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Utrecht algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Utrecht werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek